Beschrijving

Leuke middenwoning met berging gelegen in de Muziekbuurt op korte afstand van natuurgebied de Bundertjes en diverse voorzieningen waaronder scholen, winkelcentrum De Bus en sportgelegenheden.

Indeling

BEGANE GROND
Entree:
De ontvangsthal is voorzien van een toiletruimte en meterkast. 

Woonkamer:
Ruime woonkamer geniet door de grote raampartijen veel lichtinval. Via wenteltrap is er toegang tot de eerste verdieping. 

Keuken:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de open keuken in hoekopstelling. Verder toegang tot de eenvoudige serre/overkapping.

Eerste verdieping

EERSTE VERDIEPING
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers (voorheen 4)  en de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping

TWEEDE VERDIEPING
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Hier is de CV opstelling (Intergas hre) en omvormer zonnepanelen.

Tuin

De tuin is gelegen op het westen. De tuin is voorzien van bestrating en borders, berging en achterom.

Bijzonderheden

- Naast de circa 107 m2 woonoppervlakte beschikt deze woning over circa 24 m2 overige inpandige ruimte op de 2e verdieping; 
- Diverse voorzieningen in directe omgeving zoals scholen, winkels en uitvalswegen;
- Deze woning heeft een Energieklasse B;
- Deze woning beschikt over 8 zonnepanelen; 
- Deze woning is gelegen nabij natuurgebied De Bundertjes, deze omgeving staat bekend om de mogelijke hoge grondwaterstand;
- Het betreft hier een voormalige huurwoning. Daardoor geldt voor de woning een zelfbewoningsplicht en levering vindt plaats via een projectnotaris.


* De vermelde beschrijving, maten, jaartallen en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken