Referenties

Verkocht: Schaarsbergendreef 22, Helmond Gemiddeld cijfer: 8,8

"Wij zijn blij dat we voor Huysveldt Makelaardij hebben gekozen, omdat het een kleinschalig makelaarskantoor is. Hierdoor is de afstand voor overleg en afspraken makkelijk. Ook omdat alle werknemers op kantoor op de hoogte was van ons koophuis. De verkoopprijs die wij in gedachten hadden lag dicht bij het bedrag dat de makelaar ons adviseerde, dat gaf ons een fijn gevoel. Het was een woonhuisaanbieding met een duidelijke omschrijving en een mooie fotoreportage op Funda. Wij zouden deze makelaar bij vrienden/familie aanbieden!"


Verkocht: Hagelkruisweg 60, Deurne Gemiddeld cijfer: 8,8

"Prima en deskundige begeleiding zonder onnodige opsmuk maar doelgericht en flexibel! Voor ons is de keuze van tevoren duidelijk het meest passend en nu met terugblik ook een goede keuze gebleken."


Verkocht: Scheerderhof 29, Helmond Gemiddeld cijfer: 10

"Het contact met de medewerkers van Huysveldt Makelaardij was fijn. Door de goed lokale marktkennis was mijn woning snel verkocht. Het verkopen van een woning is best spannend en ook dat werd goed begeleid. Ik ga deze makelaar echt aanbevelen bij mensen die hun woning willen gaan verkopen."


Verkocht: Dennerode 28, Helmond Gemiddeld cijfer: 9,5

"Zeer deskundig en vriendelijk, niets is te veel. Bij vragen en diensten staan de medewerkers van Huysveldt Makelaardij altijd voor je klaar. Ook werd je direct na een bezichtiging geïnformeerd over hoe deze was verlopen. Als je een makelaar zoekt moet je bij Huysveldt Makelaardij zijn."


Aangekocht: Hindestraat 75, Helmond Gemiddeld cijfer: 9

"Door een tip van Huysveldt Makelaardij heb ik deze nieuwe woning aangekocht. De makelaar was altijd goed te bereiken en ook het kooptraject verliep erg vlot. De bezichtiging met de makelaar kwam niet gehaast over, wat ik erg prettig vond. Zo kon ik op mijn gemak alles bekijken. Hierbij werden alle bijzonderheden van de woning uitgelegd en niets werd achterwege gelaten. Wat ik vooral zo goed vond is de manier waarop de makelaar zich aanpast aan diegene die hij voor zich heeft. Hij probeert in te schatten bij welke woning de klant het beste zou passen. Hij komt zeer betrouwbaar over. Ik kon hem alles vragen, daar nam hij rustig de tijd voor. Deze persoonlijke begeleiding sprak me erg aan. Een aanrader!"


Verkocht: Beukenstraat 12, Deurne Gemiddeld cijfer: 10

"Ontzettend fijn contact gehad met de makelaar. Goede uitleg gekregen vooraf aan het verkooptraject en ook tijdens het verkooptraject. Een groot pluspunt: dat de makelaar eigenlijk altijd bereikbaar was (ook 's avonds). Ik zou deze makelaar zeker aanraden bij anderen!"

Snelzoeken

Zoek direct in ons aanbod