Bedrijfsmatig aanbod

Ommelse Bos 15, 5724 AZ Ommel

Deze vrijstaande woning met aangrenzende bedrijfsruimten is gelegen op een unieke zichtlocatie aan een doorgaande weg tussen Asten en Deurne. Diverse voorzieningen en uitvalswegen (A67 en N279) zijn binnen enkele minuten te bereiken. De van oorsprong in 1931 gebouwde woning is in de loop der jaren verbouwd/uitgebreid en is gelegen op een royaal perceel (ca. 5.495 m²). De bedrijfsruimten (ca. 525 m²) zijn in gebruik geweest als garagebedrijf, welke bestemming er momenteel nog op zit. De bedrijfsruimten laten echter meerdere gebruiksmogelijkheden toe.

Vraagprijs: € 649.000,-- k.k.

Voor de complete brochure neem contact op met ons kantoor.

Azalealaan 35, 5701 CJ Helmond

Aan een levendige winkelstraat in de populaire ‘’Bloemenbuurt’’ te Helmond gelegen royale en moderne winkelruimte (ca. 62 m2), met winkel, ruime etalage, keuken, bijkeuken en een kelder. De bedrijfsruimte is momenteel in gebruik als kapsalon, maar deze laat meerdere gebruiksmogelijkheden toe. In de omgeving bevinden zich supermarkt ‘Jumbo’, diverse voorzieningen, parkeervoorzieningen en het centrum van Helmond bevindt zich op korte afstand.

Huurprijs: op aanvraag

Voor de complete brochure neem contact op met ons kantoor.

Willige Laagt 18, 5757 PZ Liessel

Dit fraaie bedrijfsgebouw, bestaande uit ca. 2.200 m2 bedrijfsruimten, is gelegen op bedrijventerrein ‘’Willige Laagt’’ te Liessel. Uitvalswegen zoals de A67 en A2 zijn in de direct omgeving gesitueerd. Het object wordt in z’n geheel aangeboden, maar kan ook in delen worden gehuurd. De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 2.145 m2, waarvan ca 70 m2 kantoorruimte.

Huurprijs: op aanvraag

Voor de complete brochure neem contact op met ons kantoor.

Hendrik Mesdagstraat 12, 5753 DA Deurne

LUXUEUS WOONHUIS MET BEDRIJFSRUIMTEN - Deze riante en zeer goed afgewerkte, vrijstaande woning met achtergelegen bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein “Leemskuilen”. De moderne woning beschikt o.a. over ruime slaapkamers, twee badkamers, complete leef keuken en een fraai aangelegde tuin. Het bedrijfsgebouw (21x12,5 m.) heeft deels twee verdiepingen en bestaat o.a. uit een werkplaats, kantoor, keuken en showroom.

Vraagprijs: € 589.000,-- k.k.

Voor de complete brochure neem contact op met ons kantoor.

Snelzoeken

Zoek direct in ons aanbod